Find en byggesagkyndig i Odense og på hele Fyn - få en god pris på køberrådgivning m.m.

 

Står du og skal købe fast bolig, og er du bekymret for skjulte fejl?

Det er vigtigt, at du vælger en bygningssagkyndig med erfaring, som forstår at køb af ny bolig godt kan være en uoverskuelig proces. 

En rådgiver gennemgår typisk sammen med dig tilstandsrapporten, og giver sin faglige vurdering af ejendommens tilstand. 

Du skal kunne have en god mavefornemmelse og være tryg igennem hele processen, når du står og skal investere mange penge i ny ejendom. På byggesagkyndig-lokal.dk kan du nemt og hurtigt finde en lokal virksomhed uanset hvor i Odense du holder til. Du kan finde en byggesagkyndig her på siden.

Vælg en uvildig byggesagkyndig i Odense eller et andet sted på Fyn som har mange års erfaring

Står du i den situation, at du skal investere i en bolig eller en erhvervsejendom? Så vil en grundig gennemgang af ejendommen fra en uvildig byggesagkyndig ofte være en god investering at gøre, før en endelig underskrift sættes. Det behøver nemlig ikke at være særlig dyrt, at få lavet en ekstra gennemgang.
 
På byggesagkyndig-lokal.dk kan du altid finde en erfaren og uvildig byggesagskyndig til opgaven. Det kan være en rigtig god idé at vælge en rådgiver, som har mange års erfaring i branchen.

Bestil køberrådgivning eller byggetilsyn fra en lokal byggesagkyndig i Odense

I forbindelse med køberrådgivning, tilbyder mange bygningssagkyndige, at du kan modtage en byggeteknisk rapport, som er en tilstandsbeskrivelse over de enkelte bygninger på ejendommen.

Skal du i gang med et nybyggeri, en renovering eller en ombygning? Så skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten.

På byggesagkyndig-lokal.dk kan du finde en virksomhed som tilbyder køberrådgivning eller byggetilsyn til dit byggeri. Ofte også til overkommelige priser.

Find en som kan hjælpe med udarbejdelse af tilstandsrapport eller huseftersyn på Fyn

Har du brug for en tilstandsrapport eller et huseftersyn på Fyn. Her på siden kan du finde virksomheder, som udarbejder energimærker og tilstandsrapporter i Odense og på resten af Fyn.

Det er vigtigt at få udarbejdet en grundig og retvisende tilstandsrapport. Alt sammen i høj kvalitet, så du kan føle dig tryg, og samtidig undgå økonomiske overraskelser efter dit boligkøb.

Sørg for at undesøge, at den enkelte virksomhed har et gyldigt certifikat, hvis opgaven der skal udføres har krav om dette.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad enten man skal sælge sin bolig eller er på udkig efter en ny bolig, kan processen være lang og besværlig. Ofte har man også mange spørgsmål i denne proces.

Nogle af de spørgsmål kunne f.eks. være:

Hvad er en bygningssagkyndig?

En bygningssagkyndig (af mange også kaldet en byggesagkyndig) er en beskikkelse, som udstedes af Sikkerhedsstyrelsen. En bygningssagkyndig er uddannet enten bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt. Derudover besidder en bygningssagkyndig praktisk viden og relevant erfaring om byggeri og skader. En bygningssagkyndig, eller byggesagkyndig, kan benyttes hvis man ønsker at sælge sin bolig eller ønsker at købe en ny bolig.

Hvad koster en byggesagkyndig?

Priserne på en byggesagkyndig kan variere alt efter, hvilken form for opgave du ønsker udført, størrelsen på boligen samt flere andre ting.

Ofte ligger priserne på en byggesagkyndig, eller beskikket bygningssagkyndig, mellem 1.500 kr. og 3.000 kr. – alt efter opgavetypen.

Hvad koster en tilstandsrapport?

Når man skal sælge bolig, udarbejdes der som regel en tilstandsrapport i forbindelse med salget.

Det er sælgeren af boligen, der står for at bestille tilstandsrapporten. Den skal udformes af en beskikket bygningssagkyndig.

En tilstandsrapport viser mulige problemer med boligen og beskriver tilstanden af boligens synlige dele. Den viser dermed ikke skjulte fejl eller mangler. Kun synlige skader.

For at det er muligt at tegne en ejerskifteforsikring, skal der forinden være udarbejdet en tilstandsrapport og en elrapport.

Prisen på en tilstandsrapport afhænger af flere forskellige faktorer, herunder bl.a. boligens størrelse. 

De typiske priser for udarbejdelse af en tilstandsrapport ligger gerne mellem 3000,- og 6000,-.

Få udarbejdet et energimærke af huset

En energimærkning eller energimærke har til formål at beskrive ejendommens energimæssige tilstand.
Når du skal have energimærket dit hus eller kommende hus, så brug altid byggesagkyndige, som er certificeret til opgaven. Sørg derfor for at undersøge, om den virksomhed du vælger, har de nødvendige certifikater.

Kontakt en byggesagkyndig i Odense og på hele Fyn

Ønsker du at vide mere, eller sidder du med ubesvarede spørgsmål? Så kan du kontakte en af de bygningssagkyndige som er listet op her på siden.